top of page
2Q3A0815.jpg

Projecten

Verken mijn diverse projecten en samenwerkingen, waaronder Libelle, Universiteit Gent, Stad Ninove en Collect&Go. Samenwerken? Contacteer me via het contactformulier.

Benieuwd naar meer over Huize Vink? Bekijk dan ook deze pagina.

Libelle Kerst.jpg

Libelle Kerst

Op 14, 15, 16, 17, 21 en 22 december 2023 gaf ik samen met mijn kerstelfjes: Mona en Evelien, workshops porseleinschilderen op serveerschalen. Libelle Kerst ging door in het Steen in Antwerpen. Ik kijk terug op een fijne samenwerking met de redactie van Libelle.

 

De resultaten waren verbluffend en elk stuk was uniek, een ware uiting van de creativiteit van jong en oud.

Van 10 uur 's morgens tot 18 uur 's avonds hebben we ons laten inspireren door de magie van kerstcreativiteit. Libelle creëerde een sfeervolle omgeving met prachtige kerstversiering, terwijl deelnemers genoten van workshops, cava, koffie en een gezellige ambiance.

Universiteit Gent

In 2022 had ik een mooie samenwerking met het welzijnsproject aan de Universiteit Gent, Vakgroep Revalidatiewetenschappen, gericht op gezonde voeding, voldoende beweging (vermijden van sedentair gedrag), en mentaal welbevinden. Om de werkomgeving tijdens de donkere maanden op te fleuren, had ik een speciaal raamtekenpakket samengesteld met diverse sjablonen. Deze tekeningen en slogans zijn ontworpen om een positieve en motiverende sfeer te creëren. Ze dienen als dagelijkse herinnering aan het belang van welzijn op het werk.

Project UGent.jpg
Raamtekeningen carnaval_edited.jpg

Stad Ninove

Tijdens de coronaperiode 2020-2021 deelde ik hoop en verbondenheid met de stad Ninove door gedichten op caféruiten te schrijven en muurschilderingen te maken in het vaccinatiecentrum. In 2022 bracht ik kleur in de straten voor carnaval met raamtekeningen bij ondernemers en een carnaval raamtekenpakket voor bewoners. En eind 2022 volgden kerst raamtekenpakketten voor ondernemers in centrum Ninove, waarmee zij hun vitrines feestelijk konden versieren. Met deze samenwerkingen tracht ik de stad te verrijken met kunstzinnige expressie.

Colruyt - Collect&go

In samenwerking met Collect&Go heb ik mijn creativiteit ingezet om de overgang naar de nieuwe locatie van de volledige business unit van Collect&Go van Colruyt Group, te markeren. Op de ramen van de creatieve ruimte heb ik raamtekeningen aangebracht om de intrede van Collect&Go op een opvallende manier te vieren. Het doel was om de verdieping zo blauw mogelijk te maken en de verhuizing niet onopgemerkt voorbij te laten gaan.

Colruyt.jpg
IMG_4578.JPG

FOCUS event

In 2021 en 2022 organiseerden Evelien van Atelier E, Stephanie van Plan S, en ik het FOCUS event, een unieke dag vol zelfontwikkeling en creativiTIJD. Deelnemers genoten van drie inspirerende workshops op prachtige locaties, waar ze hun creativiteit konden ontplooien. Het event bood niet alleen ruimte voor persoonlijke groei maar ook voor ontmoetingen in een ontspannen sfeer. Met heerlijke lunch, bites, en drinks was het FOCUS event een onvergetelijke ervaring, waar deelnemers zich konden concentreren op inspiratie en creatieve ontwikkeling.

bottom of page