top of page
Dream Big.jpg

21 augustus 2021

Van raamtekeningen tot beschilderde taartborden: Eline (26) wil mensen inspireren “om het creatieve sprankeltje in zichzelf te vinden”

Het Nieuwsblad - Eline Godaert (26) zocht het sprankeltje in zichzelf en besloot naast haar job aan de UGent opnieuw “creativitijd” in te plannen. Ze deed dat met de oprichting van creatief atelier Huize Vink in de Ninoofse Vinkenstraat. Ze is er zelf creatief bezig maar geeft er ook workshops om anderen te inspireren.

Meer lezen? Bekijk dan hier het online artikel

Foto Elke Meert_edited.jpg

4 augustus 2021

DIY wildflower borduren op kleding

LandIdee Magazine Online - Kleding pimpen? Unieke cadeautjes voor elke gelegenheid? Borduur een naam, woord of quote op een 
kledingstuk of ander soort textiel. Met het stappenplan van Eline Godaert van Huize Vink leer je hoe je ‘wildflower’ op je favoriete blouse borduurt.

Klik hier voor de DIY in LandIdee

Borduren op kleding DIY.jpeg

19 april 2021

GROENE VINGERS? WIN PLANTENPOTJES VAN HUIZE VINK

Vtwonen - Kriebelen jouw groene vingers ook al om de bloemetjes buiten te zetten? Huize Vink maakt potjes waar je helemaal blij van wordt! Met het voorjaar in zicht geven wij 4 leuke sets weg om jouw interieur op te fleuren. Doe mee en win! (wedstrijd afgelopen)

Klik hier voor het artikel op vtwonen

Eline .jpg

4 augustus 2021

In iedereen schuilt een creatief kind

LandIdee Magazine - "Creatief, Sprankelend, leergierig en enthousiast... Als je het aan mij zou vragen, dan zijn dat de woorden waarmee je Eline Godaert (26) het best kunt omschrijven. Met haar drang naar meer 'creativitijd' in haar leven, startte ze vorig jaar haar creatieve onderneming Huize Vink. Hier inspireert ze haar volgers om het creatieve kind in zichzelf weer aan te wakkeren en meer tijd te maken voor creativiteit." 

Meer lezen? Het magazine augustus/september 2021 is nu te koop in de dagbladhandel of via vipwinkel.nl

Huize Vink in LandIdee.jpg

20 april 2021

Duizend kleurrijke kraanvogels en drie muurschilderingen fleuren Ninoofs vaccinatiecentrum op

HLN Ninove - Eline Godaert fleurde dan weer de rustruimte in het vaccinatiecentrum op met muurschilderingen. Zo maakte ze een schildering van kraanvogels en een schildering van een paraplu in zonnig weer. “Mensen kunnen daarvan een selfie maken waarbij het lijkt alsof ze de paraplu vasthouden”, aldus Eline. “Ik maakte de schildering onder de noemer ‘Het regent zonnestralen’, gebaseerd op het gelijknamige liedje van Acda en De Munnik, bedoeld om een soort van positieve boodschap te geven, een boodschap van hoop, en dat is ook de boodschap die we met de kraanvogels en de muurschilderingen willen meegeven.” Ze maakt ook nog een derde schildering met een feesttafereel.

Klik hier voor het artikel op HLN 

Hln

28 november 2020

Eline wil met haar handgemaakte mooimakers anderen inspireren

NINOFMEDIA – Eline Godaert opende in juli haar creatieve onderneming ‘Huize Vink’. Zij verkoopt er handgemaakte ‘mooimakers’ en plant in de toekomst creatieve workshops. Met ‘Licht in de straten’, wil ze niet alleen in de Vinkenstraat lichtjes doen branden, maar ook anderen inspireren.

Klik hier voor het artikel en de video op Ninofmedia

Huize Vink .jpg

Pers

bottom of page