top of page

DIY pakket raamtekenen: Lente/Pasen

"Vrolijke vink-vibes in de straten!"

Hé jij! 

Na het grote succes van de raamtekenpakketjes voor de feestdagen, kriebelde het om ook pakketjes voor de lente/Pasen te voorzien. Nu die winterdip voorbij is, de bloemetjes beginnen te groeien en die vrolijke vinkjes beginnen te fluiten, is er niets leukers dan jouw huis ook helemaal lente-proof te maken.

 

Wil je een raamtekenpakketje bemachtigen? Wacht dan niet te lang, want op = op.  

 

 

 

 

Bestellen kan via dit formulier t.e.m. vrijdag 1 april (of zolang de voorraad strekt). 

 

Er zijn twee opties: 

 

  • Afhalen kan op woensdag 6/04 van 13u-20u of op zaterdag 9/04 van 10u-12u bij Huize Vink (Vinkenstraat 74 Ninove) (betalen kan ter plaatse: cash of via Bancontact app) 

  • Ik heb een voorkeur voor afhalen, want dan kan ik jou met de glimlach verwelkomen ;-) (en dan krijg je een paaseitje hihi).  Als je echt te ver woont voor afhaal, kan ik uiteraard wel een uitzondering maken. Versturen doe ik na 4/04 (als ik de betaling heb ontvangen), en dan moet je mogelijks nog 3 tot 5 werkdagen wachten op je pakketje. Geef dat dan zeker aan bij opmerkingen in het formulier en voeg zeker je adresgegevens toe. Vergeet niet dat er dan 6,70 euro verzendkosten (in België) bijkomt. Betaalgegevens ontvang je via mail.

Je krijgt ook sowieso een bevestigingsmailtje als je een DIY-pakket te pakken kreeg (bekijk zeker ook je spam-folder). De bevestigingsmailtjes gaan ten laatste zondag 3/04 de deur uit. Toch uitverkocht? Dan laat ik dat ook weten. 

Klik hier om te bestellen.

Liefs

Eline 

Huize Vink


De raamtekenpakketjes zitten verpakt in een koker met bijhorende stift, een handleiding en extra patronen voor de afwerking. Een pakketje kost 20 euro (excl. verzendkosten).

bottom of page